Søg
Close this search box.
Gangbro
TSO STUDIO tilbyder rådgivning indenfor urbant design og planlægning af anlægsopgaver.

Mangler du en arkitekt til dit projekt?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om dit næste projekt.

Telefon

Ring til os

Mail

Skriv til os

Sociale medier

Følg os på

Om TSO Studio

TSO STUDIO tilbyder rådgivning indenfor urbant design og planlægning af anlægsopgaver og er et privat og uafhængigt arkitektfirma. Tegnestuen rådgiver og projekterer for private, kommuner, institutioner og foreninger.

Vores ydelser spænder fra landskabsplanlægning i storskala til mindre landskabsopgaver med udformning af friarealer, parker, stier, gader og pladser.

I processen og i samarbejdet med bygherrer og brugere og andre rådgivningspartnere, skabes rammen for den bedste løsning til opgaven. Vi udfører helhedsorienteret arbejde af høj kvalitet indenfor byplanlægning, landskabsdesign, arkitektur, miljø og proces.

TSO STUDIO varetager alle projektets faser fra problemstilling til program med idé, projektering, udbud og byggeledelse med tilsyn.

Professionel baggrund

Medlem af Akademisk Arkitektforening siden 1996

Den Professionelle Projekteleder 2010

Certificeret systemisk coach 2018

Design i Praksis for Ledere – D2I Design 2 Innovate 2018

Eksempel på projekt

Merværdi til det offentlige rum

Vi er unge arkitekter der tager et socialt ansvar. Vi har et ønske om, at være samfundsvæsentlige og vores koncepter bygger på bæredygtighed med sustainability tilpasset lokale forhold. Vi arbejder ud fra nordiske traditioner og sigter mod merværdier i det offentlige rum. Vi ønsker at bidrage med meget mere end blot at tilbyde æstetiske løsninger.